• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Проведено майстер клас «Використання програмного забезпечення iнтерактивних дошок»

Проведено майстер клас «Використання програмного забезпечення iнтерактивних дошок»

2021-03-04

/Files/images/riz.jpg Проведено майстер клас «Використання програмного забезпечення iнтерактивних дошок»

Проведено майстер клас «Використання програмного забезпечення iнтерактивних дошок»

02.03.2021 року вiдповiдно до плану роботи Центру професiйного розвитку педагогiчних працiвникiв Червоноградської мiської ради на березень в Червоноградському лiцеї консультантом ЦПРПП Рiзником Володимиром Ярославовичем було проведеномайстер-клас «Використання програмного забезпечення iнтерактивних дошок».

Пiд час проведення даного заходу В.Я. Рiзник ознайомив присутнiх педагогiв з основними функцiями та можливостями, якi мають iнтерактивнi дошки, а також як необхiдно працювати та використовувати iнструменти програмного забезпечення цих технiчних iнтерактивних засобiв навчання пiд час освiтнього процесу.

Володимир Ярославович продемонстрував та виконав практичнi вправи, якi можна використовувати педагогам, плануючи навчальнi заняття та заходи для здобувачiв освiти.

На сьогоднiшнiй день у Червоноградському лiцеї для якiсного та ефективного забезпечення освiтнього процесу у всiх навчальних кабiнетах, лабораторiях та шкiльнiй бiблiотецi встановлено 22 iнтерактивнi дошки, якi педагоги використовують у своїй щоденнiй роботi.

Директор ЦПРПП Ярослав Антонiв

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi