«Козацькі забави» у ЧЗШ І ст. №11

2019-10-15

/Files/images/mtso_robota/Козац_кi_забав.jpg «Козацькі забави» у ЧЗШ І ст. №11

Гарний осінній день, багатий, щедрий, різнокольоровий зібрав учнів на шкільному подвір’ї. Традиційно до Дня захисника України, відбулися «Козацькі забави» між учнями 4-х класів, які підготувала і провела педагог-організатор Прокопчук Марія Іванівна.Відгомоніли століття з того часу, як в пониззі Дніпра, за його порогами, мужні і волелюбні лицарі заснували Запорізьку Січ.А пам’ять живе. Тому з метою виховання пошани до історичного минулого, допомогти дітям осмислити свою особистість як частину великого українського народу, морального та фізичного загартовування школярів значну частину козацьких розваг скадали спортивні змагання.


Змагання оцінювало професійне журі, яке очолювала директор школи Красільчук Богдана Ярославівна. Усі школярі демонстрували вміння марширувати з піснею й виконання командного девізу. Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими, сильнішими об'єднували учасників. У такі моменти усвідомлюєш, що патріотизм – це звичайний стан повсякденного життя, це шанобливе ставлення до звичаїв і традицій, це гаряче почуття свого людського й національного обов'язку.

Родзинкою свята для учнів і вчителів була присутність солдатів воєнної частини ТО410, які активно брали участь у змаганнях. Старший лейтенант Перепелиця Кирило Миколайович нагородив юних козаків почесними грамотами.

Гостем свята була голова спілки політв’язнів і репресованих Білозір Оксана Омелянівна, яка розповіла про події минулого та реалії сьогодення. А також висловила свої сподівання на світле майбутнє нашої країни, та побажала дітям добра, віри та мирного неба.

Свято пройшло цікаво і змістовно.

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi