Відділ освіти Червоноградської міської ради. ЦПРПП

Шановні відвідувачі!

Бажаю, щоб 2019-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!
https://maximum.fm/novini_t2Шановні відвідувачі Ми раді вітати вас на сайті відділу освіти та інформаційно-методичного центру освіти. Сподіваємось, що інформація, розміщена на нашому сайті, зацікавить вас, надасть можливість ознайомитись із досягненнями педагогів навчальних закладів міста, їх творчими здобутками, передовим педагогічним досвідом, новими ідеями і знахідками.
Маємо надію, що сайт сприятиме налагодженню інформування та співпраці центру професійного розвитку педагогічних працівників з усіма зацікавленими сторонами.
Запрошуємо навчальні заклади, окремих педагогів до спільної діяльності щодо популяризації передового педагогічного досвіду нашого міста. Скористайтесь можливістю розповісти про методичні заходи, що відбуваються у ваших установах, про колег, що працюють поряд, поділитись педагогічними напрацюваннями та професійними родзинками.
Дякуємо усім, хто підтримав та підтримуватиме центр професійного розвитку педагогічних працівників в процесі наповнення сайту.
Чекатимемо на ваші пропозиції, поради, коментарі, рекомендації щодо загальної структури сайту та окремих матеріалів.