• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • Майстер-клас для дітей і батьків з гри на шумових музичних інструментах в Інклюзивно-ресурсному центрі м.Червонограда

Майстер-клас для дітей і батьків з гри на шумових музичних інструментах в Інклюзивно-ресурсному центрі м.Червонограда

2019-12-03

/Files/images/mtso_robota/ден.jpg Майстер-клас для дітей і батьків з гри на шумових музичних інструментах в Інклюзивно-ресурсному центрі м.Червонограда

Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день осіб з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.


Інклюзивно-ресурсним центром м.Червонограда організовано захід для дітей з інвалідністю та їх батьків. Музкерівник НРЦ «Світанок» Тетяна Ленько організувала для них майстер-клас з гри на шумових музичних інструментах. Участь у заході взяли вихованці ЗДО № 13, які разом з дітьми та їх батьками із захопленням показували свої вміння.

З музичними дарунками до дітей завітали учні 1-го інклюзивного класу ЧНВК № 10 з класоводом Корчук Л.І., асистентом вчителя Кубінською М.О. та практичним психологом Оксаною Чумаковою.

Директор ІРЦ Тетяна Дмитришин відзначила, що проблеми дітей, які мають особливі потреби, та надання необхідної допомоги для їх реабілітації є одним з пріоритетних завдань центру та подякувала присутнім на заході батькам за їх мудрість, витримку і життєвий оптимізм у вихованні дітей їх дітей.

На завершення розважальних заходів дітям було вручено розвивальні ігри та інші подарунки, закуплені на спонсорські кошти Михайла Івановича Чемериса.

Кол-во просмотров: 243

Комментарии