• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Cемінар з теми «Дозвілля, як один із засобів формування національно-патріотичної свідомості молодших школярів»,

Cемінар з теми «Дозвілля, як один із засобів формування національно-патріотичної свідомості молодших школярів»,

2014-12-17

/Files/images/gruden/IMG_0539.jpg

17 грудня 2014 року в ЧЗШ І ступеня №11 для педагогів-організаторів ЗНЗ міста відбувся семінар з теми «Дозвілля, як один із засобів формування національно-патріотичної свідомості молодших школярів», який підготувала та провела педагог-організатор Прокопчук М.І. Програма семінару була досить змістовною, учасникам роздано диски з матеріалами семінару, буклети.

Директор Мащак І.К. провела презентацію школи, показала обладнані ігрові кімнати, де діти на перервах проводять своє дозвілля.

Педагоги-організатори шкіл були не лише слухачами, а й брали активну участь у тренінгових заняттях, які провела практичний психолог Притулка Г.В., а також розповіла про психологічні особливості дітей молодшого шкільного віку.

Цікавою була інсценізація екологічної казки «Що посієш, те й пожнеш», яку майстерно продемонстрували учні 1-х класів під керівництвом Марії Іванівни. Мета казки - виховати культуру спілкування, любов до природи, бережне ставлення до навколишнього середовища і до самого себе.

Відтворити події сьогодення вдалося учням 4-х класів у літературно-музичній композиції «Сьогодні нас зібрав загальний біль», яка не залишила байдужим кожного присутнього на семінарі. Цей захід виховує дітей у дусі патріотизму, національної свідомості та гідності, гордості за синів України, поваги до батьків.

Напередодні новорічно-різдвяних свят методист ІМЦО Хляка Л.С. та педагоги-організатори ЗНЗ висловили подяку та побажання педагогічному колективу нашої школи.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi