Просвітянський вечір, присвячений річниці Революції Гідності

2014-11-27

/Files/images/listopad_2014/DSC00913.JPG

27 листопада у Народному домі міста Червонограда відбувся просвітянський вечір «Герої не вмирають», присвячений річниці Революції Гідності, який підготували і провели учнівський та вчительський колективи ЧНВК «СШ – колегіум» №3.

Ніч з 19 на 30 листопада 2013 на майдані Незалежності у Києві стала початком Революції Гідності. Мільйони небайдужих, тисячі потерпілих, Небесна Сотня загиблих, але нескорених, сильних духом, тих, хто понад усе любить Україну, прагне нового життя. Про ці події пам’ятаймо завжди, будьмо гідними пам’яті героїв.

І урочистий вечір пам’яті розпочався виступом учнівського хору ( керівник Любов Фіялковська). Зворушливі вірші читців відтворили події, що відбувалися на Майдані. Линули пісні у пам'ять загиблих у виконанні вокального ансамблю «Росинка», талановитих учнів, учительського тріо «Надбужанка». У поєднанні з хореографічними композиціями були представлені сценки. Глядачі не залишилися байдужими, адже кожен виступ спонукав пригадати трагічні події, схилити голову перед подвигами героїв, замислитись над високим призначенням кожного українця.

Спільна молитва, проведена отцем Володимиром Ващуком,відкрила серця, оголила наші душі до відчуття вічного . Хвилиною мовчання усі присутні пом’янули загиблих на Майдані, в зоні АТО .

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi