Волонтерський рух підтримки українських військових

2014-11-23

/Files/images/listopad_2014/DSC_0237.JPG

Активно долучаються учні, їх батьки, вчителі ЧНВК № 13 до всеукраїнського волонтерського руху підтримки бійців АТО.

Усі учні з 1 по 11 класи написали листівки, підготували малюнки, плакати зі словами вдячності і підтримки для наших воїнів. Усе це разом з іншими подарунками (ліки, продукти харчування, теплі шкарпетки, кровоспинний препарат целокс, зимові берці) ми передали бійцям 44 артилерійсько-гаубичної бригади під час поїздки на Яворівський полігон.

З ініціативи «Шкільного Містечка» відбулася акція «Кордон ідей», під час якої учні 5-11 класів запропонували власні ідеї на підтримку збереження миру у нашій державі та її територіальної цілісності. Озвучивши і аргументувавши свою ідею, представники кожного з класів ставали на «кордон» імпровізованої карти України, заздалегідь зробленої на підлозі. Таким чином утворився символічний, але міцний і надійний кордон для захисту нашої країни. На завершення усі промовили молитву за Україну і бійців, які її захищають, заспівали Державний Гімн та вирішили втілювати ці свої ідеї щодо порятунку України у життя.

Також школярі зібрали близько 1700 гривень, на які буде закуплено теплий одяг для 4-х батьків наших учнів, які невдовзі знову вирушать на схід захищати рідну країну.

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi