Засідання науково-методичної ради ІМЦО

2014-11-19

/Files/images/listopad_2014/DSC00811.JPG

Відповідно до плану роботи ІМЦО, 19 листопада 2014 року, відбулося чергове засідання науково-методичної ради. Розглядали питання, що стосуються науково-методичного супроводу навчально-виховного процесу. Заступник директора ЧЗШ № 9 Наталія Іонайтєнє поділилася досвідом роботи з організації діяльності шкільних методичних об’єднань та наголосила на ролі методоб’єднань у професійному зростанні педпрацівників.

Ольга Ромасевич, заступник директора ЧНВК « СШ-колегіум» № 3, презентувала досвід роботи з питання вивчення, узагальнення та впровадження передового педагогічного досвіду, надбань науки та освітніх технологій у школі.

Також члени науково-методичної ради розглянули і схвалили досвід роботи вихователя ДНЗ № 13 Галини Чемерис, яка претендує на присвоєння педагогічного звання « вихователь-методист» та вчителя ЧЗШ № 5 Анжеліки Терех, яка претендує на встановлення педагогічного звання « учитель –методист». За результатами роботи ради порушено клопотання перед Вченою радою Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти про розгляд і схвалення методичних розробок цих педагогів.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi