• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар – практикум «Заходи щодо профорієнтаційної роботи робітничих професій ЗЗСО Червоноградської міської ради з ЧПГБЛ»

Семінар – практикум «Заходи щодо профорієнтаційної роботи робітничих професій ЗЗСО Червоноградської міської ради з ЧПГБЛ»

2021-02-26

/Files/images/kutk.jpg Семінар – практикум «Заходи щодо профорієнтаційної роботи робітничих професій ЗЗСО Червоноградської міської ради з ЧПГБЛ»

Семінар – практикум «Заходи щодо профорієнтаційної роботи робітничих професій ЗЗСО Червоноградської міської ради з ЧПГБЛ»

25.02.2021 на базі Червоноградського професійного гірничо-будівельного ліцею відбувся семінар для вчителів трудового навчання ЗЗСО м. Соснівки, с.Борятина, с.Межиріччя, с.Поздимира, с.Волсвина, с.Острова, с.Сілець: Заходи щодо профорієнтанційної роботи робітничих професій ЗЗСО Червоноградської міської ради. Вчителі ознайомились з новою матеріально-технічною базою та робітничими професіями ліцею. Учбові кабінети, майстерні та лабораторії обладнані сучасним устаткуванням, машинами та механізмами, технічними засобами навчання. Налагоджена тісна співпраця між ліцеєм та закладами загальної середньої освіти Червоноградскьої міської ради для ознайомлення з робітничими професіями для учнів 9 та 11 класів.

Директор ліцею Руслан Богданович Онишкевич та заступник директора Капітан Людмила Іванівна розповіли про значимість робітничих професій у розвитку нашого регіону та нові підходи в організації навчально-виховної, виробничої діяльності закладу в умовах реформи професійно-технічної освіти. Було проведено екскурсію закладом.

Мирон Васильович Кутковський, вчитель трудового навчання ЧНВК № 3, консультант ЦПРПП поділився досвідом роботи про сучасні технології у процесі викладання трудового навчання та особливості профорієнтаційної роботи. Робітнича професія-гарантія вашого забезпеченого майбутнього.

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi