• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Педагоги ЗДО я/с № 10 Червоноградської міської ради Львівської області виходять на міжнародний рівень

Педагоги ЗДО я/с № 10 Червоноградської міської ради Львівської області виходять на міжнародний рівень

2021-02-24

/Files/images/IMG_3420=.jpg Педагоги ЗДО я/с № 10 Червоноградської міської ради Львівської області виходять на міжнародний рівень

Педагоги ЗДО я/с № 10 Червоноградської міської ради Львівської області виходять на міжнародний рівень

20 лютого 2021 року педагоги ЗДО я/с № 10 Червоноградської міської ради Львівської області ділилися досвідом роботи на ІІ Міжнародній педагогічній стрітенській онлайн-конференції «Освітнє Дитинство в 20-х роках ХХІ ст.: виклики та можливості».

Директорка закладу Анжеліка Олексович презентувала роботу педагогів їхнього закладу з «Впровадження в освітню діяльність авторської програми Н.Колінько, О.Анісімової «Гармонії інтелекту, духовності та здоров’я» та «Кімнату природи та гармонії».

Вихователька закладу Ганна Турчик поділилася досвідом роботи з дошкільнятами під час занять у вигляді етюдів-гармоній.

Інструкторка фізичної культури Олександри Кулик провела майстер-клас з використання елементів хатхи йоги та шість золотих правил Кацудзу Ніші та поділилися досвідом роботи з дошкільниками під час проведення етюдів-гармоній.

На майстер-класі взяло участь 56 педагогів Львівської, Хмельницької, Чернігівської областей.

Дякуємо Білан Лесі Іванівні, доценту кафедри педагогіки, кандидату педагогічних наук, КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» за запрошення та сприяння в участі конференції.

Організатори Педагогічної стрітенської он-лайн конференції: департамент освіти і науки ЛОДА, КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», ГО «Львівський обласний центр Гуманної Педагогіки», Об'єднання українців у Польщі, Спілка українських учителів і виховників у Великій Британії.

Закус Галина Василівна, консультант ЦПРПП Червоноградської міської ради Львівської області

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi