Нарада керівників ЗДО Червоноградської міської ради

2021-02-24

/Files/images/IMG_3416=.jpg Нарада керівників ЗДО Червоноградської міської ради

Нарада керівників ЗДО Червоноградської міської ради

22 лютого 2021 року у Червоноградському ліцеї відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти за участю Земницької Надії Миколаївни, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Поручинської Ірини Дмитрівни, спеціаліста відділу освіти з дошкільного виховання, Закус Галини Василівни, консультанта ЦПРПП, директорів закладів дошкільної освіти. Нараду проводив начальник відділу освіти Гомонко І.І.

На нараді обговорювалися питання про стан захворюваності в ЗДО, організацію роботи з профілактики захворюваності вихованців; про ефективність використання педагогічними працівниками закладів дошкільної освіти технічних засобів навчання у освітньому процесі.

Поручинська Ірина Дмитрівна, спеціаліст з дошкільного виховання відділу освіти доповіла про стан захворюваності в ЗДО міста та організацію роботи з профілактики захворюваності вихованців.

Закус Галина Василівна, консультант ЦПРПП доповіла про ефективність використання педагогічними працівниками ЗДО технічних засобів навчання у освітньому процесі.

Прийнято рішення продовжувати роботу з батьками на онлайн - платформі Google Classroom, Центру професійного розвитку педагогічних працівників провести майстер-клас з вихователями-методистами щодо створення сайту закладу дошкільної освіти та запланувати семінар-практикум вихователів ЗДО з обміну досвідом роботи педагогічних колективів щодо дистанційних форм спілкування з батьками.

Гомонко Ігор Іванович, начальник відділу освіти інформував присутніх про виділення коштів на ЗДО ЧМР та інші питання з організації роботи дошкілля в місті.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi