Онлайн семінар вихователів ЗДО Червоноградської міської ради

2021-02-19

/Files/images/IMG_3402-.jpg Онлайн семінар вихователів ЗДО Червоноградської міської ради

Онлайн семінар вихователівЗДО Червоноградської міськоїради

19 лютого 2021 року відбувся онлайн семінар педагогів закладів дошкільної освіти Червоноградської міської ради на тему «Використання інноваційних форм та методів роботи педагогами ЗДОдля залучення батьків до співпраці».

Своїм досвідом поділилися педагогічний колектив ЗДО №2.

Жук Зоряна Романівна, вихователь-методист ЗДО № 2 презентувала інноваційні форми і методи роботи педагогічного колективу закладуз дітьми та батьками вихованців в форматі онлайн.Показала у відеозаписі, як працюють з дітьми музичний керівник Цюпа Юля Вікторівна та інструктор фізичної культури Одробинко Людмила Богданівна. Презентувала лялькову казку економічного спрямування за мотивами казки «Колобок», озвучену та створену руками педагогічного колективу, яку ставили перед дошкільниками та їх батьками.

Торопова Алла Анатоліївна, вихователь ЗДО № 2 поділилася досвідом роботи з навчання дошкільників через classroom. Вона презентувала тематичний тиждень «Хліб усьому голова» та показала співпрацю з батьками своїх вихованців.

Крамчанінова Вікторія Вікторівна, директор ЗДО № 2 підкреслила важливість партнерської взаємодопомоги педагогів колективу. Це - робота вихователів, музкерівника, фізінструктора, практичного психолога, а основне підтримки і розуміння з боку управлінської адміністрації.

Поручинська Ірина Дмитрівна, спеціаліст І категорії з дошкільного вихованнявідділу освіти звернула увагу на важливості роботи вихователів ЗДО міста в онлайн режимі, освоєнні ними техніки створення відеороликів, відео-конференцій, використання ютуб-каналу та подякувала педагогам ЗДО №2 і усім педагогічним колективам за плідну працю в освоєнні платформ за якими працюють дистанційно. Наголосила на дотриманні педагогами гранично допустимого навчального навантаження на дитину.

Закус Галина Василівна, консультант ЦПРПП наголосила на тому, що стандартизованого підходу до навчання дошкільників в умовах пандемії немає. Педагогічні колективи ЗДО міста прикладають багато зусиль для того, щоб очно-дистанційне навчання дошкільників,як в умовах впровадження дистанційної освіти, так і повсякденно відбувалося на високому рівні. Вона підсумувала, що взаємодія з родинами можлива тількиу форматі «педагоги - батьки – дитина».

У семінарі взяли участь 37 педагогів закладів освіти Червоноградської міської ради.

Семінар відбувся відповідно до плану роботи Центру професійного розвитку освіти Червоноградської міської ради Львівської міської ради.


Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi