• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • ТРЕНIНГОВЕ ЗАНЯТТЯ ФАХIВЦIВ ПСИХОЛОГIЧНОЇ СЛУЖБИ ЗАКЛАДIВ ОСВIТИ М.ЧЕРВОНОГРАДА

ТРЕНIНГОВЕ ЗАНЯТТЯ ФАХIВЦIВ ПСИХОЛОГIЧНОЇ СЛУЖБИ ЗАКЛАДIВ ОСВIТИ М.ЧЕРВОНОГРАДА

2020-10-23

/Files/images/trz1.jpg ТРЕНIНГОВЕ ЗАНЯТТЯ ФАХIВЦIВ ПСИХОЛОГIЧНОЇ СЛУЖБИ ЗАКЛАДIВ ОСВIТИ М.ЧЕРВОНОГРАДА

ТРЕНIНГОВЕ ЗАНЯТТЯ ФАХIВЦIВ ПСИХОЛОГIЧНОЇ СЛУЖБИ ЗАКЛАДIВ ОСВIТИ М.ЧЕРВОНОГРАДА

22 жовтня 2020 року, в рамках методичних днiв психологiчної служби освiтнiх закладiв мiста, за сприяння Кобзар Жанни, методиста IМЦО, соцiальним педагогом ЧЗШ № 5, Ткаченком Максимом, було проведене тренiнгове заняття для працiвникiв психологiчної служби закладiв освiти м. Червонограда з питань протидiї торгiвлi людьми. Заняття було приурочене до Європейського дня боротьби з торгiвлею людьми започаткованого 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом.

Впродовж заняття обговорювалася нормативно-правова база з протидiї торгiвлi людьми, поняття та елементи квалiфiкацiї торгiвлi людьми.

Основна ж увага була зосереджена на питаннях виявлення та iдентифiкацiї дiтей/осiб, якi постраждали вiд торгiвлi людьми та насилля, а також на комунiкативних практиках (особливостях взаємодiї) роботи з дiтьми постраждалими вiд цього явища.

Сучасне рабство – це мiжнародний злочин, який вражає усi нацiї, та впливає на людей усiх рiвнiв достатку. Iстина полягає в тому, що без усвiдомлення проблеми, її важко подолати. Тому, такi iнформацiї кампанiї привертають увагу до проблеми торгiвлi людьми, а також демонструють шляхи надання пiдтримки i допомоги потерпiлим.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi