• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Методична пiдтримка членiв команд психолого-педагогiчного супроводу дiтей з особливими освiтнiми потребами

Методична пiдтримка членiв команд психолого-педагогiчного супроводу дiтей з особливими освiтнiми потребами

2020-10-09

/Files/images/metp1.jpg Методична пiдтримка членiв команд психолого-педагогiчного супроводу дiтей з особливими освiтнiми потребами

Методична пiдтримка членiв команд психолого-педагогiчного супроводу дiтей з особливими освiтнiми потребами

Робота з дiтьми з особливими освiтнiми потребами – це непроста та вiдповiдальна робота. Фахiвцi iнклюзивно-ресурсного центру Червоноградської мiської ради упродовж вересня - жовтня надавали методичну допомогу членам команди психолого-педагогiчного супроводу дiтей з ООП у закладах загальної середньої освiти з iнклюзивним навчанням.

Пiд час зустрiчi директор IРЦ Тетяна Дмитришин ознайомила присутнiх асистентiв вчителiв про особливостi органiзацiї iнклюзивного навчання в закладах освiти, проведення оцiнки розвитку та надання корекцiйно-розвиткових послуг.

Вчитель-дефектолог Лариса Чоп висвiтлила питання укладання iндивiдуальної програми розвитку (IПР): здiйснення адаптацiй i модифiкацiй навчальних програм.

Галина Гавдьо iнформувала щодо дiяльностi практичних психологiв з дiтьми в iнклюзивних класах, ведення вiдповiдної документацiї та укладання корекцiйно-розвиткових програм вiдповiдно до нозологiй.

Валентина Вакула, вчитель-логопед IРЦ, iнформувала присутнiх щодо ведення документацiї асистентiв учителiв, органiзацiї роботи команди психолого-педагогiчного супроводу дiтей з особливими освiтнiми потребами.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi