• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • ДИСТАНЦIЙНЕ НАВЧАННЯ. ПЛАТФОРМИ ТА СЕРВIСИ ДИСТАНЦIЙНОГО НАВЧАННЯ В ЗАКЛАДАХ ДОШКIЛЬНОЇ ОСВIТИ М. ЧЕРВОНОГРАДА

ДИСТАНЦIЙНЕ НАВЧАННЯ. ПЛАТФОРМИ ТА СЕРВIСИ ДИСТАНЦIЙНОГО НАВЧАННЯ В ЗАКЛАДАХ ДОШКIЛЬНОЇ ОСВIТИ М. ЧЕРВОНОГРАДА

2020-09-21

/Files/images/dystn1.jpg Дистанцiйне навчання. Платформи та сервiси дистанцiйного навчання в закладах дошкiльної освiти м. Червонограда

Дистанцiйне навчання. Платформи та сервiси дистанцiйного навчання в закладах дошкiльної освiти м. Червонограда

За прогнозами ЮНЕСКО у XXI столiттi дiти будуть проводити в закладах освiти лише 30-40% часу, 40% - буде вiдведено на дистанцiйне навчання, а решта - на самостiйне.

21 вересня2020 року вiдбулася вiдео-конференцiя вiдповiдальних за дистанцiйне навчання в закладах дошкiльної освiти на тему «Дистанцiйне навчання в закладах дошкiльної освiти. Платформи та сервiси дистанцiйного навчання».

Закус Галина Василiвна, методист IМЦО наголосила на дотриманнi основних вимог правил гiгiєни у закладах освiти та рекомендацiй Мiнiстерства освiти i науки України щодо дистанцiйного навчання пiд час карантину (листи МОН: вiд 11.03.2020 № 1/9-154, вiд 13.03.2020№ 1/9-161). Вона ознайомила усiх, через презентацiю, з структурою, принципами, методами, технологiями дистанцiйного навчання. Основну увагу придiлено платформам та сервiсам дистанцiйного навчання.

Присутнi обговорили використання Платформ та сервiсiв дистанцiйного навчання в закладах дошкiльної освiти.

Учасники переглянули вiдеопрезентацiю «Огляд з онлайнплатформами» та опрацювали навики використання платформи Googl Meet.

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi