• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Вiд «споживача знань» до ролi активного дослiдника-«вiдкривача знань»

Вiд «споживача знань» до ролi активного дослiдника-«вiдкривача знань»

2020-02-10

/Files/images/aktd1.jpg Вiд «споживача знань» до ролi активного дослiдника-«вiдкривача знань»

Вiд «споживача знань» до ролi активного дослiдника-«вiдкривача знань»

У п’ятницю, 07.02.2020 року, Курiй Тетяна Богданiвна, вчитель математики ЧЗШ № 9, провела майстер-клас для учителiв м. Червонограда на тему: «Використання сучасних освiтнiх iнструментiв на уроках математики».

Щоб навчати по-новому, вчитель повинен навчатись сам – вважає Тетяна Богданiвна. Вона вмiло використовує можливостi сучасних iнформацiйних технологiй, якi допомагають докорiнно змiнити освiтнiй процес, у якому учень вiд «споживача знань» переходить до ролi активного дослiдника-«вiдкривача знань».

Досвiдом роботи у цьому напрямку Тетяна Богданiвна подiлилась з колегами, а саме, розповiла детально про можливостi освiтнього сайту «На урок» та про застосування системи динамiчної математики GeoGebra на уроках. Можливостi програми GeoGebra дозволяють ефективно використовувати її у процесi вивчення математики з рiзною метою – за її допомогою можна швидко створити якiснi зображення математичних об’єктiв (графiки функцiй, графiки рiвнянь, геометричнi фiгури, формули, дiаграми, тощо), причому їх можна зберегти у файлах для подальшої демонстрацiї чи використання в мультимедiйних презентацiях чи «традицiйних» дидактичних матерiалах (картки завдань, плакати).

Дякуємо Iнформацiйно-методичному центру, методисту Пирiг I.В. за органiзацiю проведення майстер-класу.

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi