• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Майстер-клас «Логіко – математичний розвиток дошкільників» у ЗДО № 7 для вихователів ЗДО м. Червонограда

Майстер-клас «Логіко – математичний розвиток дошкільників» у ЗДО № 7 для вихователів ЗДО м. Червонограда

2019-12-19

/Files/images/lmro2.jpg Майстер-клас «Логіко – математичний розвиток дошкільників» у ЗДО № 7 для вихователів ЗДО м. Червонограда

Майстер-клас «Логіко – математичний розвиток дошкільників» у ЗДО № 7 для вихователів ЗДО м. Червонограда

«Логіко – математичний розвиток дошкільників» – це якісні зміни в пізнавальній діяльності дитини, що відбувається внаслідок розвитку математичних умінь і пов’язаних з ними логічних операцій. Для математичного стилю мислення характерні чіткість, стислість, точність і логічність думки.

17 грудня 2019 року, відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти на базі ЗДО ясла-садок № 7 (Михалюк Ганна Богданівна, директор; Малицька Оксана Миколаївна, вихователь-методист), відбувся майстер-клас для вихователів міста закладів дошкільної освіти на тему «Логіко-математичний розвиток дітей дошкільного віку».

Вихователів ЗДО зустріла в садку № 7 Ганна Богданівна, директор, яка презентувала роботу закладу.

Оксана Миколаївна, вихователь-методист ознайомила присутніх з інноваційними технологіями логіко-математичного розвитку дошкільників та презентувала роботу Василенко Оксани Петрівни, вихователя з званням «вихователь-методист».

Під час майстер-класу, який провела Оксана Петрівна, вихователі побували в ролі дошкільнят і мандрували королівством «Логіко-математики»: виконували різноманітні завдання за технологією Ірини Стеценко «Логіки Світу», використовуючи «Кольорові палички» Дж.Кюізенера та блоки Золтана Дьєнеша. На завершення математичного турніру за активну роботу педагоги-дошкільнята отримали титул «Найрозумніший».

Галина Василівна Закус, методист ІМЦО наголосила на одному із найважливіших завдань педагогів; виховання маленької дитини - розвиток логіко-математичного розуму, формування розумових умінь і здібностей, які дозволять легко освоїти нове.

За круглим столом, на завершення зустрічі, вихователі закладів дошкільної освіти подякували педагогам ЗДО № 7 за такий насичений та цікавий майстер-клас, обмінялися досвідом роботи щодо навчання та виховання дошкільників.

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi