У ЧЗШ І ступеня № 11 працює найкраща вчителька Львівщини

2019-12-18

/Files/images/nvl.jpg У ЧЗШ І ступеня № 11 працює найкраща вчителька Львівщини

У ЧЗШ І ступеня № 11 працює найкраща вчителька Львівщини

Завершився ІІ (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Початкова освіта». Серед п’яти учасниць конкурсного відбору наша Юристовська Ірина Михайлівна визнана переможницею. Пишаємося тим, що працюємо з найкращою вчителькою в області.

Про хід конкурсних випробувань найповніше розповіла голова обласного журі у номінації «Початкова освіта» п. Марія Барна: «Я хочу ще раз повернутися до розповіді про деякі моменти за результатами конкурсних випробувань Юристовської Ірини Михайлівни (м.Червоноград) - переможниці ІІ туру конкурсу "Учитель року - 2020"!

Здавалося б, що титул "Переможниця" говорить уже сам за себе, але чому журі одноголосно визнали Ірину Михайлівну кращою з кращих наших 5 конкурсанток?

Очевидно, що перш за все - це результативність досягнень у кожному конкурсному випробуванні (хоч за результатами першого дня цього сказати ще не можна було), але нас усіх вже у цей день приємно вразило те, як вміло вчителька продемонструвала у випробуванні "Методичний експромт" основні педагогічні ідеї свого досвіду, описані в інформаційній картці, хоч на перший погляд тема уроку, фрагмент якого треба було представити, явно не давала можливість це зробити!

А професійні, вдумливі, чіткі , лаконічні обгрунтування виходу з тієї чи іншої педагогічної ситуації (а їх було для аналізу і прийняття рішень запропоновано кожній конкурсантці три) давали підстави припустити, що Ірина Михайлівна - спокійна зовні, неговірка, інтелігентна у спілкуванні з членами журі і колегами - має потенціал для виборювання першості у конкурсі!

Тому, коли ми почули її презентацію проєкту з проблеми "Третина українських школярів нездатна використовувати знання з математики в реальному житті" (актуальність теми, розуміння та вміння сформулювати і представити мету, завдання, результат організації дослідницько-пошукової роботи учнів, знання і вміння структурувати їх проектну діяльність) , то в душі побажали Ірині Михайлівні успішного конкурсного уроку, хоч знали, що всі конкурсантки достойні перемоги і все залежатиме від результатів випробування останнього дня!

Як свідчать результати випробування, мої короткі пости, світлини кожна учителька була по-своєму цікавою, вмілою, успішною у процесі проведення конкурсних уроків!

Але приємно констатувати, що і в цьому випробуванні Ірина Михайлівна випередила своїх колег, продемонструвавши високу майстерність у роботі з учнями 4 класу на уроці, тема якого "Форми земної поверхні. Материки Землі. Найбільший материк Землі. Створення тематичного колажу з пластиліну і кольорового паперу"!

Дякуємо, Ірино Михайлівно, за Вашу професійну, творчу роботу у НУШ! Бажаємо Вам достойно представити працю вчителів початкових класів Львівщини у ІІІ турі Конкурсу! Ми разом з Вами! Все буде добре!»

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi