• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Iнструктивно-методична нарада працiвникiв психологiчної служби закладiв освiти м.Червонограда

Iнструктивно-методична нарада працiвникiв психологiчної служби закладiв освiти м.Червонограда

2019-12-09

/Files/images/pst2.jpg Iнструктивно-методична нарада працiвникiв психологiчної служби закладiв освiти м.Червонограда

Iнструктивно-методична нарада працiвникiв психологiчної служби закладiв освiти м.Червонограда

5 грудня 2019 року вiдбувся методичний захiд за участю психолога Мобiльної бригади соцiально-психологiчної допомоги Лiлiї Самсiн.

Методист Iнформацiйно–методичного центру освiтиКобзар Жанна Леонiдiвна, зауважила, що усi заходи iз попередження насильства будуть максимально ефективними за умови широкого доступу до iнформацiї iз проблеми профiлактики насильства яку сiм’ї, так i в освiтньому середовищi,а також активної та небайдужої позицiї кожного з нас. Важливо формувати у дiтей та учнiвської молодi цiннiснi життєвi навички та моральнi норми, через призму толерантностi, розумiння рiвностi, емоцiйно-позитивної комунiкацiї та взаємодопомоги.

Учасники заходупригадали алгоритм дiй у випадках виявлення фактiв насилля, удосконалили навички рацiональної дiяльностi та взаємодiї для попередження жорстокого поводження з дiтьми та сiмейного насильства, методiв роботи з профiлактики психологiчної травми.

Фахiвець Мобiльної бригади соцiально-психологiчної допомоги постраждалим вiд домашнього насильстваознайомила присутнiх зi своїми повноваженнями та обов’язками. Лiлiя ВасилiвнаСамсiн, вказала, щоголовне завданнядiяльностiмобiльних бригад — пiдняття на належнийрiвеньпроблеми, яка певноюмiроюзамовчується у суспiльствi.Оперативнеiнформування та скерування до установ, в якихпостраждалiжiнки, дiвчата та дiтиотримаютьзахист та допомогу — основнийнапрямокдiяльностiмобiльних бригад.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi