• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Мiський семiнар-практикум практичних психологiв закладiв дошкiльної освiти

Мiський семiнар-практикум практичних психологiв закладiв дошкiльної освiти

2019-11-26

/Files/images/msppp1.jpg Мiський семiнар-практикум практичних психологiв закладiв дошкiльної освiти

Мiський семiнар-практикум практичних психологiв закладiв дошкiльної освiти

На передоднi акцiї «16 днiв проти насильства» 22.11.2019 на базi закладу дошкiльної освiти ясла-садок №16 вiдбувся методичний захiд «Соцiально-педагогiчний патронат-якiсна форма здобуття дошкiльної освiти».

Увага учасникiв заходу була привернута до органiзацiї та реалiзацiї однiєї з форм забезпечення права дитини дошкiльного вiку на освiту через призму -соцiально – педагогiчногопатронату.

Директор ЗДО Наталя Iванiвна Кравченко презентувала роботу закладу, акцентуючи увагу на його прiоритетних завданнях.

Практичний психолог Катерина Степанiвна Гапанюк подiлилась з присутнiми власним досвiдом роботи спрямованим на роботу з дошкiльниками, не охопленими дошкiльною освiтою пiд час семiнару-практикуму «Командна взаємодiя супроводу дитини, яка охоплена соц.-педагогiчним патронатом» та ознайомила присутнiх з документацiєю, що необхiдна для психологiчного супроводу даної категорiї дiтей.

Запрошений iнспектор ювенальної превенцiї Червоноградського вiддiлу полiцiї Орисюк М.В. iнформував учасникiв, як працювати з соцiальними верствами населення, що знаходяться на облiку, правами та обов’язками педагогiв та батькiв.

Методист IМЦО Жанна Леонiдiвна Кобзар, надала рекомендацiї щодо органiзацiї цiлеспрямованої фахової допомоги сiм’ї у розв’язаннi її психолого-педагогiчних та соцiальних проблем в адаптацiї до суспiльних вимог.

В ходi заходу взяли участь вихователь старшої групи Лiкаровська В.I. ,яка подiлилась практичними рекомендацiями спiвпрацi з батькiвською громадою та сестра медична старша ОнофрiйчукТ.Я., яка презентувала доповiдь «Iндивiдуальнi особливостi неспроможностi дошкiльнят вiдвiдувати ЗДО».

Кiлькiсть переглядiв: 141

Коментарi