Семiнар-практикум у ЧНВК № 3

2019-11-15

/Files/images/seprak2.jpg Семiнар-практикум у ЧНВК № 3

Семiнар-практикум у ЧНВК № 3

13 листопада у Червоноградському НВК № 3 вiдбувся семiнар-практикум для заступникiв директорiв з навчально-виховної роботи (виховна робота ) та педагогiв-органiзаторiв ЗЗСО з теми: «Iнновацiйнi пiдходи до ведення правовиховної та правоосвiтньої роботи в системi виховної роботи навчального закладу».

Досвiд роботи з правничого напрямку дiяльностi презентували Вовчак Н.Ф., заступник директора ЧНВК № 3 та Шкелебей Л.Й., практичний психолог цього ж закладу. Також у теоретичнiй частинi семiнару виступила Панасюк I.С., працiвник ювенальної превенцiї, яка наголосила на тiснiй спiвпрацi школи i правоохоронних органiв у питаннях правоосвiтньої та правовиховної роботи з учнями, батьками, попередження скоєння злочинiв неповнолiтнiми.

У практичнiй частинi семiнару вiдбулася презентацiя роботи учнiвського Сенату, яку пiдготувала сенатор учнiвського самоврядування Смолинець Анастасiя. Досвiдом роботи iз школярами у лiтньому англомовному таборi в рамках проекту «Я маю право» подiлилася класний керiвник 8-А класу та учитель англiйської мови Смолинець Г.Я.

У роботi семiнару взяли участь Лобащук Г.П., головний спецiалiст вiддiлу освiти з виховної роботи та позашкiльної освiти та Хляка Л.С., методист iнформацiйно-методичного центру освiти

Цiкаву iнформацiю, яку заступники директорiв та педагоги-органiзатори одержали пiд час семiнару-практикуму, вони з успiхом зможуть використати у своїй роботi.

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi