• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Бiнарне заняття «Осiння подорож» 06.11.2019 на базi Iнклюзивно-ресурсного центру Червоноградської мiської ради проведено бiнарне заняття «Осiння подорож» за участю дiтей раннього вiку та їх батькiв

Бiнарне заняття «Осiння подорож» 06.11.2019 на базi Iнклюзивно-ресурсного центру Червоноградської мiської ради проведено бiнарне заняття «Осiння подорож» за участю дiтей раннього вiку та їх батькiв

2019-11-06

/Files/images/biza.jpg Бiнарне заняття «Осiння подорож»

Бiнарне заняття «Осiння подорож»

06.11.2019 на базi Iнклюзивно-ресурсного центру Червоноградської мiської ради проведено бiнарне заняття «Осiння подорож» за участю дiтей раннього вiку та їх батькiв

У ранньому вiцi дитина отримує багато рiзноманiтних вражень з навколишнього свiту. Вона розрiзняє кольори, форми, величини. Але не завжди всi цi властивостi привертають увагу малюка, мають для нього якесь життєве значення i є тими ознаками предметiв, якi вiн враховує в своїх дiях. Тож дуже важливо вчасно збагатити дiтей зоровими, слуховими, дотиковими якостями. Що i зробили вчитель-дефектолог Лариса Чоп та вчитель-логопед Валентина Вакула, якi провели цiкаве заняття.

Дiти грали на свищиках, сопiлках (для розвитку дихання), ходили по сенсорних дорiжках (для профiлактики порушень загальної моторики).

Для розвитку дрiбної моторики педагоги пiдiбрали природнiй матерiал, який використали для масажу рук, нанизування намиста.

Для закрiплення кольорiв, дiти малювали листочки паличками з паралону, збирали листочки такого ж кольору на iмпровiзованiй галявинi.

Музичний супровiд заняття дитячими тематичними пiснями створив радiсну атмосферу та прикрасив його яскравими емоцiйними барвами.

Захiд був цiкавим та захопливим, залишивши пiслясмак чудових позитивних вражень; важливим та результативним у партнерських вiдносинах мiж дитиною та батьками.

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi