• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • У Червоноградіі відбувся семінар у рамках проекту по травмотерапії за інтегративними методиками (КІМ концепт)

У Червоноградіі відбувся семінар у рамках проекту по травмотерапії за інтегративними методиками (КІМ концепт)

2019-11-06

/Files/images/trav.jpg

У Червонограді За підтримки https://www.cimonline.de/, Yuriy Didevych, Freie Ukraine Braunschweig e.V., Katerina Ostrovska та Лілія Дробіт, 31-го жовтня - 1-го листопада у Києві відбувся семінар у рамках проекту по травмотерапії за інтегративними методиками (КІМ концепт).

У семінарі- практикумі взяли участь методист Інформаційно – методичного центру освіти Кобзар Жанна Леонідівна, практичні психологи Семенець Людмила Олександрівна (ЧЗШ № 1), Беркита Ольга Петрівна (ЧЗШ №9).
Структурований та ресурсно-орієнтований підхід, що включає багатий потенціал правої півкулі мозку, що робить KIM-концепт методом, який можна використовувати точно та ефективно, з максимальним самовизначенням для виходу із кризи.
Навчання методик, де людина почуває себе експертом власного життя, спеціалістом по вирішенню проблем і труднощів, є ресурсною і компетентною особистістю.
Де терапевт не навчає і наставляє, а є зачарованим і вражений скарбами і красою внутрішнього світу свого клієнта. Залишається вдячним слухачем і є ангелом-супровідником.
Українська і німецька команда (Reinhild Zenk, Olga Olijnik, Tanja Makarchuk) вражена професіоналізмом і заангажованістю українських експертів.
Для полегшення спілкування і обміном досвіду найблищим часом буде створенна інтернет сторінка КІМ інституту українською, де можна буде одержати усю необхідну інформацію.
Велике дякую і до нових зустрічей.

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi