• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Квест «Логiко-математична дiяльнiсть в казцi» для вихователiв ЗДО м. Червонограда

Квест «Логiко-математична дiяльнiсть в казцi» для вихователiв ЗДО м. Червонограда

2019-11-05

/Files/images/IMG-76418e3e910fb06e09118317c0b232b0-V.jpg Квест «Логiко-математична дiяльнiсть в казцi» для вихователiв ЗДО м. Червонограда

05.11.2019 в музичнiй залi закладу дошкiльної освiти ясла-садок № 13 у рамках майстер-класу вихователiв ЗДО, якi мають звання «вихователь-методист» вiдбулася творча зустрiч вихователiв закладiв дошкiльної освiти м. Червонограда, Соснiвки та смт. Гiрник.

Олiярник Мар’яна Богданiвна, директор ЗДО № 13 зустрiла привiтальним словом та ознайомила присутнiх з дiяльностю закладу.

Мойко Людмила Михайлiвна, вихователь-методист ЗДО № 13 наголосила на важливiсть логiко-математичного розвитку дошкiльникiв та нагадала основи логiко-математичних завдань у роботi з дiтьми.

Чемерис Галина Петрiвна, вихователь ЗДО № 13 (звання «вихователь-методист») в iгровiй формi провела з вихователями закладiв дошкiлля квест «Логiко-математична дiяльнiсть в казцi», показала як можна навчити дошкiльникiв математики за допомогою казки. Пiд час заходу використано рiзноманiтнi форми роботи – робота в групах, командна гра,

Закус Галина Василiвна, методист IМЦО пiдготувала методичну iнформацiю «Схема аналiзу заняття з математики» та пiдкреслила, що педагоги мають ретельно аналiзувати змiст програми з логiко-математичного розвитку дошкiльникiв, видiлити основнi поняття, завдання i вмiння дошкiльникiв, а також наголосила на тому, щоб тiсно працювати з батьками. Тiльки працюючи в iгровiй формi дошкiльники легко засвоять математичнi знання i полюблять математику.

Квест вiдбувся вiдповiдно до плану роботи iнформацiйно-методичного центру освiти.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi