• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Майстер-клас «Проектна діяльність у закладах дошкільної освіти» для вихователів ЗДО м. Червонограда

Майстер-клас «Проектна діяльність у закладах дошкільної освіти» для вихователів ЗДО м. Червонограда

2019-10-30

/Files/images/IMG_20191029_135631.jpg Майстер-клас «Проектна діяльність у закладах дошкільної освіти» для вихователів ЗДО м. Червонограда

Майстер-клас «Проектна діяльність у закладах дошкільної освіти» для вихователів ЗДО м. ЧервоноградаМайстер-клас «Проектна діяльність у закладах дошкільної освіти» для вихователів ЗДО м. Червонограда

Інновації завжди були вирішальним чинником розвитку суспільства. Сьогодні ЗДО активно займаються проектною діяльністю з дошкільнятами. Ця педагогічна технологія, в основі якої самостійна діяльність дошкільників (дослідницка, пізнавальна, продуктивна) перетворює нові знання на реальні витвори.

29 жовтня 2019 року в ЗДО ясла-сад № 12 відбувся майстер-клас «Проектна діяльність у закладах дошкільної освіти».

Привітальним словом зустріла педагогів Стефанів Наталія Логінівна, директор закладу.

Боруцька Галина Іванівна, вихователь ЗДО № 12 розпочала захід із розминки-знайомства з вихователями старших груп ЗДО міста. Презентувала свій досвід роботи з дошкільниками, поділилася своїми напрацюваннями з проектної діяльності. Майстер-клас провела у формі «робота в групах».

Наприкінці, кожен поділився думкою про те, який проект буде проведений педагогами з дошкільниками у їхніх закладах.

Прийшли на майстер-клас, підтримати колегу, вихователі з дошкільних закладів міста, які мають звання «вихователь-методист».

Закус Галина Василівна, методист ІМЦО, подякувала Галині Іванівні за майстер-клас і підкреслила, щр в ході реалізації проекту відбувається формування певної позиції з конкретного питання у кожної дитини. Дошкільнята отримують можливість розкрити свою творчу особистість, показати всім свою індивідуальність. Все це вкрай сприятливо позначається на розвитку особистості дитини, сприяє формуванню нормальної самооцінки. Проекти ідеально готують дошкільнят до їх подальшого навчання в школі, готують до життя.

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi