Семiнар учителiв музичного мистецтва

2019-10-24

/Files/images/6.JPG Семiнар учителiв музичного мистецтва

Семiнар учителiв музичного мистецтва

Цими чарiвними осiннiми днями, коли учнi шкiл на канiкулах, педагоги ЗЗСО перебувають у пошуку нових, цiкавих та ефективних форм навчання та виховання школярiв. 23 жовтня 2019 року семiнар учителiв музичного мистецтва приймала Червоноградська загальноосвiтня школа I ступеня № 11.

Тема семiнару «Використання музичних iнструментiв на уроках музичного мистецтва та позаурочнiй дiяльностi для зацiкавлення школярiв музикою» найбiльш близька учителю музики цього закладу Чобоняну Валерiю Самадовичу. Вiн зiбрав чималу колекцiю народних i шумових iнструментiв та з успiхом використовує їх на своїх уроках для музикування i розвитку ритмiчного чуття молодших школярiв. Майстер-клас, проведений учителем з колегами, продемонстрував можливостi розвитку творчої активностi учнiв на уроках. Учителi-музиканти створили свiй iмпровiзований гурт та виконали кiлька народних пiсень.

Семiнар був дуже насиченим, адже включав презентацiю навчального закладу, яку зробила заступник директора Оксана Володимирiвна Пянило,

Практичний психолог школи Свiтлана Iванiвна Грошовик пiдготувала змiстовну доповiдь про вплив музичного мистецтва на емоцiйну сферу молодшого школяра, а методист IМЦО Любов Степанiвна Хляка, пiдбиваючи пiдсумки семiнару, наголосила на прiоритетностi формування полiкультурної особистостi в умовах нової української школи та проаналiзувала участь юних талантiв ЗЗСО у мiському етапi ХХ Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Сурми звитяги».

А ввечерi вiдбувся спiльний перегляд мюзiклу «Ханума». за твором вiдомого грузинського драматурга А. Цагарелi у театрi iм. М.Заньковецької.

Педагоги вдячнi органiзаторам за вiдмiнну органiзацiю семiнару-практикуму та охоче дiлилися позитивними емоцiями.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi