Урочиста нарада шкільних бібліотекарів Червоноградських ЗЗСО

2019-09-29

/Files/images/mtso_robota/бибиот3.jpg Урочиста нарада шкільних бібліотекарів Червоноградських ЗЗСО

26 вересня 2019 року напередодні відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, який припадає на 30 вересня, працівники шкільних бібліотек м. Червонограда, Соснівки та смт. Гірник відвідали музей-світлицю Тараса Городецького.


Сьогодні бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Саме бібліотекарі допомагають читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу, популяризувати надбання нашого краю.

Ярослав Богданович Антонів, директор ІМЦО подякував бібліотечним працівникам за їхню добросовісну працю та вручив подяки ІМЦО за професійну майстерність, творчий пошук, ініціативність, організацію бібліотечної діяльності ЗЗСО та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Закус Галина Василівна, методист ІМЦО побажала бібліотекарям ЗЗСО творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра, мирного неба і нових успіхів у благородній просвітницькій справі.

Велика дяка працівникам світлиці за змістовну, цікаву екскурсію по стежинам життєвого і творчого шляху митця Тараса Городецького.


Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi