• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Вiдбулося засiдання круглого столу на тему "Впровадження Мiжнародної програми соцiально-фiнансового розвитку дiтей дошкiльного вiку "Афлатот" у роботу закладiв дошкiльної освiти"

Вiдбулося засiдання круглого столу на тему "Впровадження Мiжнародної програми соцiально-фiнансового розвитку дiтей дошкiльного вiку "Афлатот" у роботу закладiв дошкiльної освiти"

2019-06-25

/Files/images/mtso_robota/23.jpg Вiдбулося засiдання круглого столу на тему "Впровадження Мiжнародної програми соцiально-фiнансового розвитку дiтей дошкiльного вiку "Афлатот" у роботу закладiв дошкiльної освiти"

25 червня у Львiвському iнститутi пiслядипломної педагогiчної освiти вiдбулося засiдання круглого столу на тему "Впровадження Мiжнародної програми соцiально-фiнансового розвитку дiтей дошкiльного вiку "Афлатот" у роботу закладiв дошкiльної освiти". Педагоги п'яти пiлотних закладiв Львiвщини на чолi з координатором Любов Василiвною Зеленко та тренером Дарiєю Степанiвною Строкач, дiлились досвiдом роботи з колегами про шляхи реалiзацiї даної програми у роботу ЗДО, та про результати впровадження програми "Афлатот" в освiтнiй процес ЗДО.


До уваги присутнiх було запропоновано перегляд презентацiї, де зiбрано матерiал про роботу п'яти дошкiльних закладiв (ЗДО №1; 4; 5; 13; 17). Цiкаву руханку на iнновацiйну тематику провела з присутнiми вихователь-методист ЗДО №4 Марiя Закала. Леся Сахарук, вихователь-методист ЗДО №6, розповiла колегам про їхнiй тип темпераменту вiдповiдно до того, яку грошову купюру вони собi обрали до вподоби.

Робота учасникiв круглого столу була цiкавою та динамiчною. Ми мали змогу не лише полiлитися власними доробками, а й перейняти досвiд своїх колег.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi