• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Всеукраїнський науково-методичний семінар «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку»

Всеукраїнський науково-методичний семінар «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку»

2019-05-31

/Files/images/mtso_robota/11.jpg Всеукраїнський науково-методичний семінар «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку»

23.05.2019 в приміщенні актової зали Президії Академії педагогічних наук України (м. Київ) у формі фестивалю відбувся Всеукраїнський науково-методичний семінар «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку».


Зазначена програма побудована на сучасних інноваційних педагогічних концепціях, відмінних від традиційного, сприяє формуванню у дітей дошкільного віку мотивації до дій і моделей поведінки, орієнтованих на сталий стиль життя, розвиток і формування у дошкільників навичок ресурсозбереження, ефективного спілкування та гармонійних стосунків з оточуючими.

В рамках семінару відбулися майстер-класи, які проводили тренери ЗДО з Житомирської, Донецької області, а також педагогічні працівники дошкільних закладів м. Києва.

Виставка педагогічної літератури та дидактично-методичних матеріалів Всеукраїнського експерименту «Формування економічно- екологічно- та соціално доцільної поведінки у дошкільників» вразила різноманітністю ідей.

Учасники заходу педагогічні працівники, методисти методичних служб, керівники ЗДО переглянули коментований перегляд відеоматеріалів з практики упровадження програми «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку» в дошкільних закладах і підвели підсумки науково-методичного семінару, обмінялися досвідом роботи.

Представником дошкілля м. Червонограда на семінарі була методист ІМЦО Закус Г. В.

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi