• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Виїзний семінар-практикум для вчителів географії ЗЗСО м.Червонограда та Пустомитівського району

Виїзний семінар-практикум для вчителів географії ЗЗСО м.Червонограда та Пустомитівського району

2019-05-22

/Files/images/mtso_robota/сем-геогрф000.jpg Виїзний семінар-практикум для вчителів географії ЗЗСО м.Червонограда та Пустомитівського району

14.05.2019 року відбувся виїзний семінар-практикум «Концепція обладнання, практичного використання та перспективного розвитку природничо-дослідницького комплексу» для вчителів географії ЗЗСО м.Червонограда та Пустомитівського району.


Учасників семінару гостинно зустріли в опорному закладі «Пустомитівська ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів». З вступним словом-вітанням перед учасниками заходу виступив завідувач методичним кабінетом відділу освіти Пустомитівської РДА Щерба Стефан Стефанович.

Директор ОЗ «Пустомитівська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1» Мороз Сергій Йосипович презентував історію створення та ознайомив з основними напрямками діяльності навчального закладу.

Вчителі географії школиМороз Галина Юліанівна та Бернатович Леся Казимирівна ознайомили своїх колег з навчально-методичною базою кабінету географії, поділились власними педагогічними доробками та створенням шкільного-природничо-дослідницького комплексу на території школи.

Для учасників семінару було проведено квест – практикум на шкільному природничо-дослідницькому комплексі. Під час квесту педагоги в ролі учнів виконували цікаві пізнавальні географічні завдання. Підсумок теоретичної та практичної частин семінару було проведено у вигляді круглого столу під час якого учасники обговорили важливі аспекти навчання на уроках географії,практичних навичок учнів та застосування набутих знань ними в майбутньому. Під час обговорення виступили також директор ІМЦО м. Червонограда Антонів Ярослав Богданович та директор ЧЗШ № 7 Мокрій Ірина Ярославівна, які висловили вдячність адміністрації опорного закладу та вчителям географії за гостинність, творчу зустріч та обмін досвідом й побажали їм нових успіхів у важливій справі навчання та виховання дітей.

Після завершення теоретичної та практичної частин семінару його учасникам було запропоновано та проведено екскурсію на сонячну електростанцію «Щирець-1» під час якоїпедагогів ознайомили з процесом отримання альтернативної сонячної енергії, щовиробляється за допомогою сонячних панелей JAsola та інверторів Huawei. Головним енергетиком сонячної електростанції, який провів цікаву екскурсію, було наголошено, що таке виробництво дозволить збільшити частку альтернативної енергії в електроенергетиці України, знизить рівень використання вуглеводневих енергоносіїв при виробництві електричної енергії.

Семінар-практикум був змістовним, цікавим та ефективним для професійного зростання педагогів та пізнання ними нового.

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi