• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар-практикум практичних психологів та вихователів - методистів ЗДО м. Червонограда

Семінар-практикум практичних психологів та вихователів - методистів ЗДО м. Червонограда

2019-05-17

/Files/images/dnz/Семiнар_iнформацiя11.jpg Семінар-практикум практичних психологів та вихователів - методистів ЗДО м. Червонограда

Відповідно до плану роботи ІМЦО 16 травня 2019 року на базі ЗДО я/с №10 відбувся с семінар-тренінг за участю практичних психологів та вихователів – методистів ЗДО на тему: «Булінг в дитячому садку:міф чи реальність».


У роботі семінару взяла участь спеціаліст І категорії Відділу освіти Поручинська Ірина Дмитрівна, яка ознайомила присутніх з вимогами чинного законодавства з питань протидії булінгу.

Під керівництвом Лисак Ірини Іванівни, практичного психолога ЗДО я/с №10, в ході тренінгу «Причини булінгу, шляхи їх вирішення» практичні психологи та вихователі-методисти отримали можливість удосконалити навички раціональної взаємодії учасників освітнього процесу для профілактики насилля. Працюючи в групах, навчилися розпізнавати основні ознаки булінгу та попереджати причини його виникнення. Методист ІМЦО Кобзар Жанна Леонідівна, заакцентувала увагу учасників методичного заходу на вагомості проблеми насилля сучасному житті та важливості вироблення алгоритму дій у разі виникнення ситуації булінгу в освітньому середовищі.

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi