Семінар-практикум практичних психологів ЗДО м. Червонограда

2019-05-17

/Files/images/dnz/семінар2.jpg Семінар-практикум практичних психологів ЗДО м. Червонограда

Відповідно до плану роботи ІМЦО 2 травня 2019 року на базі ЗДО я/с №17 відбувся семінар практичних психологів ЗДО на тему: «Мандала, як засіб профілактики професійного вигорання педагогів».


Козак Наталя Степанівна, практичний психолог ЗДО я/с №17 ознайомила присутніх із технікою арт-терапії, як використання «мандали» у протидії професійному вигоранню педагогів.

Учасники семінару, працюючи в групах, вчились застосовувати техніку мандала-терапії в роботі, з метою корекції емоційного стану, нормалізації поведінки, діагностики актуального настрою, для підвищення самооцінки, формуванню «Я-концепції» та створенню сприятливих умов розвитку здатності до саморегуляції.

Методист ІМЦО Кобзар Жанна Леонідівна надала рекомендації учасникам методичного заходу щодо збереження психологічного здоров’я та профілактики професійного вигорання педагогів.

Учасники і гості семінару створили свою неповторну мандалу, використовуючи техніки стінг-арт та плетіння на шпажках. Зарядились позитивною енергетикою та оптимізмом.

Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi