«У Королівстві Фонетики» у Червоноградській ЗШ І ст. №11

2019-05-13

/Files/images/chzsh__11/У-Королівств-Фонетики.jpg «У Королівстві Фонетики» у Червоноградській ЗШ І ст. №11

7 травня 2019 року у ЧЗШ І ст. №11 відбулося свято прощання з Буквариком «У Королівстві Фонетики», який підготували і провели вчитель 1-В класу Вацюра Марія Богданівна разом з своїми першачками.


Свято радісне і водночас з присмаком суму. Актова зала школи була святково прикрашена буквами алфавіту, квітами, різнокольоровими кульками. Прощання з першою книжкою Букварем, це перша сходинка у шкільному житті, яку сьогодні подолали учні,аджеце не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків наймолодших школярів. Кожен школяр починає нелегку мандрівку країною знань саме з Букваря.

Сьогодні кожен першокласник віддав шану і висловив слова подяки своїй першій книжечці. Школярі декламували вірші, продемонстрували знання абетки, а також співали веселі пісні і танцювали. Маленькі артисти були задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість.

Директор школи Красільчук Богдана Ярославівна побажала дітям добра й благополуччя, міцного здоров’я, успіхів у подальших роках навчання, щастя і миру у кожній домівці, впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх мрій.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався!

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi