• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Вiдбулася нарада директорiв закладiв загальної середньої та позашкільної освiти

Вiдбулася нарада директорiв закладiв загальної середньої та позашкільної освiти

2019-03-28

/Files/images/nov/нарара-ззсо2.jpg Вiдбулася нарада директорiв закладiв загальної середньої та позашкільної освiти

Згiдно плану роботи вiддiлу освiти 28 березня 2019 року в малій сесійній залі Червоноградської міської ради проведено нараду директорiв закладiв загальної середньої та позашкільної освiти.


Перед керiвниками виступили начальник вiддiлу освiти Iгор Гомонко, заступник міського голови Наталія Турко, заступник начальника відділу освіти Іван Кардинал, головний спецiалiст відділу освіти з питань виховної роботи та позашкільної освіти Галина Лобащук.


В ходi наради начальник вiддiлу освiти акцентував увагу на питаннях фінансово-господарської діяльності у закладах загальної середньої та позашкільної освiти. Заступник міського голови iнформувала присутнiх про результати вивчення стану харчування учнів в ЗЗСО.Заступник начальника відділу освіти ознайомив присутніх з організацією та забезпеченням організованого завершення 2018-2019 навчального року.Головний спецiалiст відділу освіти з питань виховної роботи та позашкільної освіти висвітлила питання «Про виконання статті 5 Закону України «Про загальну середню освіту». Забезпечення трудового виховання і професійної орієнтації учнів».

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi