Відбувся семінар- практикум учителів математики

2019-03-27

/Files/images/chnvk__13/сем-математ.jpg Відбувся семінар- практикум учителів математики

Викладання – це мистецтво, а не ремесло, у цьому самий корінь учительської справи… вічно винаходити, вимагати, удосконалюватися – це єдиний можливий курс сучасного вчителя.


Інтернет практично полонив наше життя. Сьогодні для розвитку інтересу дітей до навчання на уроці недостатньо лише особистісних якостей учителя. Необхідно створити і нові технічні умови навчання. Тому ми хочемо звернути увагу на використання освітніх інтернет-ресурсів на уроках математики.

Відповідно до плану роботи ІМЦО, 26 березня 2019 року на базі ЧНВК № 13 відбувся семінару-практикуму на тему «Використання інтернет-ресурсів при вивченні математики (Quizziz, QR- коди, Plickers)»

Директор школи Ірина Михайлівна Катарина розповіла про навчальний заклад та побажала учасникам плідної праці. Учитель Кондюх Л.М. представила доповідь на тему «Можливості використання інтернет-ресурсів при вивченні математики». Вчителі Тхір Р.Р. та Шеремета А.І. продемонстрували як вчитель математики може використовувати освітні інтернет-ресурсу Quizziz та QR- коди у своїй професійній діяльності, залучили педагогів до тренінгу.

Методист ІМЦО Пиріг І.В. провела для колег майстер-клас з використання додатку Plickers у роботі вчителя математики.

Завершальним етапом семінару став психологічний тренінг, який провела практичний психолог школи Булик Ю.В.

Під час підведення підсумків учасники семінару підкреслили актуальність та важливість обговореної проблеми, відмітили професіоналізм, високий рівень та практичну направленість семінару.

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi