• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар-практикум на базі Інклюзивно-ресурсного центру Червоноградської міської ради

Семінар-практикум на базі Інклюзивно-ресурсного центру Червоноградської міської ради

2019-03-27

/Files/images/irts/семинар1.jpg Семінар-практикум на базі Інклюзивно-ресурсного центру Червоноградської міської ради

25.03.2019 на базі Інклюзивно-ресурсного центру Червоноградської міської ради був проведений семінар-практикум вчителів – логопедів ЗДО на тему: «Використання інноваційних технологій у роботі із дітьми із аутистичними та мовленнєвими порушеннями».


У роботі семінару взяли участь учителі-логопеди закладів дошкільної освіти міста, директор та фахівці ІРЦ.

На семінарі виступила голова Львівського осередку УАКП Ліля Лепеха, яка ознайомила присутніх із діагностикою та системою корекційної роботи з дітьми із алалією та аутистичними порушеннями.

Вчитель-логопед ЗДО № 7 Любов Кормуш презентувала практичний матеріал з формування навичок говоріння за методикою Тамари Новікової - Іванцової.

З питанням «Використання інтерактивних методів корекційно-розвивального процесу на етапі диференціації звуків» перед учасниками семінару виступила вчитель-логопед ЗДО № 7 Наталія Ситник.

Директор ІРЦ Тетяна Дмитришин ознайомила присутніх з нормативно-правовими документами щодо освіти осіб з особливими освітніми потребами та організації інклюзивного навчання в Україні, а також з типами освітньої інтеграції, умовами та завданнями інклюзивного навчання. Учасники семінару розглянули алгоритм дій щодо організації інклюзивного навчання, функцій та завдань фахівців в супроводі дітей з особливими освітніми потребами відповідно до видів роботи.

Всі учасники семінару отримали комплект матеріалів для допомоги в організації та проведенні корекційної роботи. З професійним інтересом сприйняли вчителі-логопеди методичні рекомендації і практичні поради щодо планування та організації роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi