• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Нові книги в шкільній бібліотеці Червоноградської ЗШ № 1 з Інституту модернізації змісту освіти

Нові книги в шкільній бібліотеці Червоноградської ЗШ № 1 з Інституту модернізації змісту освіти

2019-03-25

/Files/images/chervonogradska_gmnazya/22.jpg Нові книги в шкільній бібліотеці Червоноградської ЗШ № 1 з Інституту модернізації змісту освіти

Палій Наталія Богданівна, голова батьківської ради Червоноградської школи №1, разом із завідувачем бібліотеки Олійник Г.М створили проект “BOOK ROOM”, який допоможе зробити бібліотеку школи осередком для читання та розвитку. Ми віримо, що паперові книги завжди будуть у моді зі своєю атмосферністю. Ми хочемо показати дітям, що читати все ще цікаво.


Нова організація бібліотечного простору передбачає створення місця для відпочинку, цікавих зустрічей із письменниками та затишними куточками для читання. Саме такою ми бачимо нову сучасну шкільну бібліотеку.

Наразі, наш проект розміщений на краундфандинговій платформі GoFundEd (http://gofunded.org/campaigns/book-room/) і за нього ведеться збір коштів.

В рамках підтримки проекту "BOOK ROOM" Інститут модернізації змісту освіти (м.Київ) виділив бібліотеці нашої школи 323 книги: це дитяча література, класика української та зарубіжної літератури, енциклопедії та словники, мистецька література, література з літературознавства.

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi