• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семiнар-практикум «Виявлення та протидiя домашньому насиллю» на базi ЗДО №7 м.Червонограда

Семiнар-практикум «Виявлення та протидiя домашньому насиллю» на базi ЗДО №7 м.Червонограда

2019-03-25

/Files/images/dnz/dnz__7/психол.jpg Семiнар-практикум «Виявлення та протидiя домашньому насиллю» на базi ЗДО №7 м.Червонограда

20 березня 2019 року у Закладi дошкiльної освiти №7 вiдбувся семiнар за участю директора Центру безоплатної вторинної правової допомоги Костишин Наталiї Олексiївни, практичних психологiв та соцiальних педагогiв.


В семiнарi взяли активну участь працiвники психологiчної служби та гостi:фахiвцi мобiльної бригади соцiально-психологiчної допомоги.

В програмi заходу: тренiнг «Взаємодiя суб’єктiв, що здiйснюють заходи у сферi запобiгання та протидiї домашньому насильству. Повноваження органiв управлiння освiтою, навчальних закладiв та установ», який провела Костишин Наталiя Олексiївна. Учасники ознайомились з алгоритмом дiй у випадках виявлення фактiв насилля, працювали в групах та удосконалили навички рацiональної дiяльностi та взаємодiї для попередження сiмейного насилля пiд час вправ та завдань.

Спецiалiсти мобiльної бригади соцiально-психологiчної допомоги жертвам насилля пiд керiвництвом Калиш Свiтлани Йосипiвни ознайомили присутнiх зi своїми повноваженнями та обов’язками.

Методист Iнформацiйно–методичногоцентру освiти, Кобзар Жанна Леонiдiвна, зауважила, що усi заходи iз попередження сiмейного насильства будуть максимально ефективними за умови широкого доступу до iнформацiї iз проблеми профiлактики насильства в сiм’ї, а також активної та небайдужої позицiї кожного з нас.

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi