Семінар заступників директорів у Червоноградській ЗШ №12

2019-03-22

/Files/images/chzsh12/Семiнар1.jpg Семінар заступників директорів у Червоноградській ЗШ №12

20.03.2019 у ЧЗШ №12 відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи ЗЗСО «Використання інноваційних форм і методів у національно-патріотичному вихованні з метою формування свідомого громадянина України».


Навчальний заклад має багатий досвід саме у царині виховання школярів з використанням інноваційних форм і методів. Розпочався семінар у актовій залі школи вітальним виступом учнівських творчих колективів «Форте» та «Викрутас».

Через інтерактиву вправу «Місія нездійсненна» учасники семінару ознайомилися з національно-патріотичними осередками, які діють у навчального закладу, а вправа «Асоціативні карти» закріпила емоційний компонент семінару. Директор школи Свйонтек У.П. презентувала досвід роботи школи з теми: «Роль національно-патріотичного виховання у формуванні свідомого громадянина України», розповіла про співпрацю батьківської громадськості, школярів та педагогів у проекті «Демократична школа», участь старшокласників у міжнародному проекті «Транскордонна співпраця», команди школи у міжнародній конференції «Разом збережемо культурну спадщину». Заступник директора Галабурда О.В.розповіла про досягнення школи у напрямі національно-патріотичного виховання: ознайомила з проектом «Доля моєї родини в історії України», цікавими зустрічами у літературній вітальні з сучасними українськими письменниками( В.Шовкошитним, Г.Вдовиченко, Ю.Хомою, Д.Корній), співпрацею школи з ГО «Західно-бузький курінь Прикарпатської січі українського козацтва», інформувала про участь школярів у пошуково-дослідницькій роботі щодо життя та діяльність воїнів , які загинули під час бойових дій на сході України, проведення патріотичних флешмобів, фестивалю української пісні, зустрічі з братами Андрієм та Ігорем Корнатами.

Підбиваючи підсумки семінару, учасники мали можливість поділитися досвідом своїх навчальних закладів щодо національно-патріотичного виховання, створивши калинове гроно досвіду. Єдність думок, спільна праця у вихованні свідомих громадян підтверджує, що патріотичне виховання – у всі сфери життєдіяльності людини.

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi