• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Відбулася перша зустріч педагогічних працівників з керівником комісії у справах освіти і виховання Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ о.Михайлом Микитою.

Відбулася перша зустріч педагогічних працівників з керівником комісії у справах освіти і виховання Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ о.Михайлом Микитою.

2019-01-04

/Files/images/chervonogradska_gmnazya/gimn_tvz1.jpg Відбулася перша зустріч педагогічних працівників з керівником комісії у справах освіти і виховання Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ о.Михайлом Микитою.

Час зимових канікул для учнів є благодатною порою для учительства, щоб підвищувати та вдосконалювати свою педагогічну майстерність, в тому числі і у напрямку духовного виховання школярів. З цією метою 3 січня 2019 року у Червоноградській гімназії відбулася перша зустріч педагогічних працівників з керівником комісії у справах освіти і виховання Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ о.Михайлом Микитою.


Формаційний курс для освітян «Покликані до любові і витривалості», що включає в себе чотири модулі, має на меті допомогти педагогам створити у колективі творче, сприятливе, комфортне середовище для усіх учасників навчально-виховного процесу (дітей, батьків,учителів), в якому будуть легко виникати нові задуми, ідеї та проекти важливі для сучасної педагогіки. Курс також зацікавить і батьків, які серйозно ставляться до своєї ролі вихователів, вчителів та наставників для власних дітей. Зустріч відбулася у формі діалогу, цікаво і конструктивно. На завершення присутні переглянули короткометражний фільм «Цирк метеликів».

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi