В ЧНВК № 3 відбувся міський фестиваль краси і моди «Стиль»

2018-12-29

/Files/images/chnvk__3/Cnvk3Moda1.jpg В ЧНВК № 3 відбувся міський фестиваль краси і моди «Стиль»

«Краса врятує світ!» - саме цю істину довели всім присутнім учасники ІІІ міського фестивалю краси і моди «Стиль», що відбувся відповідно до плану роботи відділу освіти 28 грудня в актовому залі ЧНВК № 3. Ідея фестивалю належить керівнику гуртка БДЮТЧ Ігорю Степановичу Кальмуку. Яскраво втілити цей задум на сцені допомогла заступник директора ЧНВК № 3 Оксана Володимирівна Горська.


Учасниками фестивалю стали вихованці ЗДО № 18 і 19 та гуртків БДЮТЧ, учні ЗЗСО № 3, 8, 9, 11, 12. Під захоплені оплески глядачів юні моделі майстерно демонстрували зразки святкового одягу для дитячих і молодіжних костюмованих новорічно-різдвяних вечірок. Усі дуже відповідально поставилися до участі у фестивалі, вражали артистизмом, яскравістю та оригінальністю, дотриманням стилю і створенням харАктерних образів, а вихованці БДЮТЧ – практично фаховим дефіле. Відчутною була активна участь і допомога батьків (особливо наймолодших учасників), високопрофесійний супровід учителів і керівників гуртків. Харизматичний конферансьє Ігор Возьний та чудові вокальні номери від учениць ЧНВК № 3 додали святкового настрою всьому дійству.

Фестиваль виконав ще й волонтерську місію: під час його підготовки та проведення були зібрані кошти (2215 грн.) на лікування юної соснівчанки Надії Козюри.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi