• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • На базi ЧНВК «Спецiалiзована школа I-II ступенiв – колегiум» № 3 проведений V мiський фестиваль-конкурс «Вокальнi битви»

На базi ЧНВК «Спецiалiзована школа I-II ступенiв – колегiум» № 3 проведений V мiський фестиваль-конкурс «Вокальнi битви»

2018-12-29

/Files/images/chnvk__3/Cnvk3VokBytvy1.jpg На базi ЧНВК «Спецiалiзована школа I-II ступенiв – колегiум» № 3 проведений V мiський фестиваль-конкурс «Вокальнi битви»

Вiдповiдно до плану роботи вiддiлу освiти 26.12.2018 на базi Червоноградського навчально-виховного комплексу «Спецiалiзована школа I-II ступенiв – колегiум» № 3 проведений V мiський фестиваль-конкурс «Вокальнi битви». У ньому взяли участь 9 вокальних дуетiв, котрi представляли ЗЗСО № 2, 3, 4, 8, 10, 11, 12, 13 та БДЮТЧ.


Особливого настрою глядачам та конкурсантам додала присутнiсть почесних гостей: вiйськовослужбовцiв вiйськової частини ВЧ Т0200, а також представникiв волонтерських органiзацiй «Суспiльна перспектива» та волонтерської iнiцiативи «Все буде добре» Громадської органiзацiї Благодiйного фонду «Операцiя «Маестро». У глядацькiй залi були i представники ГО неповносправної молодi «Нiка» разом iз своїм керiвником Наталiєю Хайсановою, котрi вручили вiйськовим зворушливi подарунки, виготовленi власноруч.

Усi конкурсанти виявили високий рiвень виконавської майстерностi, вокальнi номери вiдповiдали умовам проведення фестивалю-конкурсу. Журi вiдзначає творчий пiдхiд конкурсантiв у створеннi мистецького образу, патрiотичну спрямованiсть вокальних композицiй.

Переможцями фестивалю-конкурсу стали:

вокальний дует ЧНВК № 10 у складi: мама Галина Штангеєва та учень Iгор Штангеєв - Гран-прi;

вокальний дует ЧСШ № 8 у складi: мама Ольга Стасевич та учень Назар Стасевич - I мiсце;

вокальнi дуети ЧНВК № 3 у складi: сестра Юлiя Боднар та учениця Олеся Боднар, а також ЧНВК № 13 у складi: мама Наталiя Вихневич та учениця Марта Вихневич - II мiсце;

вокальнi дуети ЧЗШ № 4 у складi: духовний наставник о.Петро Венгель та учениця Анастасiя Сохань; ЧЗШ № 12 у складi: тато Андрiй Карнага та учениця Анна Карнага; БДЮТЧ у складi: мама Христина Чемерис та дитина Каролiна Чемерис - III мiсце.

Крiм того, вiдзнаки в окремих номiнацiях отримали:

У номiнацiї «Приз глядацьких симпатiй» – вокальнi дуети ЧНВК № 3 у складi: сестра Юлiя Боднар та учениця Олеся Боднар; ЧЗШ № 4 у складi: духовний наставник о.Петро Венгель та учениця Анастасiя Сохань;

У номiнацiї «Надiя фестивалю» – вокальнi дуети БДЮТЧ у складi: мама Христина Чемерис та дитина Каролiна Чемерис; ЧЗШ № 11 у складi мама Оксана Папура та учениця Вiкторiя Папура; ЧНВК № 13 у складi: мама Наталiя Вихневич та учениця Марта Вихневич;

У номiнацiї «За патрiотичнiсть» вокальний дует ЧЗШ № 2 у складi: мама Ярина Лесь та учень Олексiй Лесь.

Вiддiл освiти подяками вiдзначив коллектив ЧНВК № 3 (директор Шкiлюк П.Є.) за високий рiвень органiзацiї мiського фестивалю-конкурсу «Вокальнi битви», створення належних умов для його проведення у ЧНВК «СШ I-II ступенiв – колегiум» № 3, а також керiвника гуртка БДЮТЧ, художнього керiвника i музичного редактора мiського фестивалю-конкурсу «Вокальнi битви» Кальмука I.С. за значний особистий внесок у пiдтримку i розвиток музичного мистецтва серед дiтей та учнiвської молодi.

Усi учасники отримали подарунки, пiдготовленi добродiйниками: дирекцiєю ЧНВК № 3 та приватним пiдприємцем Назарiєм Бiлобраном.

Пiд час мiських заходiв – фестивалю «Тобi – моя слава!» та фестивалю-конкурсу «Вокальнi битви» - було зiбрано i передано волонтерам 4206 благодiйних гривень. Усi кошти скеровуються для потреб поранених вiйськовослужбовцiв, котрi перебувають на лiкуваннi у Львiвському вiйськовому шпиталi.

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi