Майстер-клас для вихователів-методистів ЗДО м. Червонограда

2018-12-22

/Files/images/mtso_robota/zdomkm1.jpg Майстер-клас для вихователів-методистів ЗДО м. Червонограда

17.12.2018 відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти на базі ЧЗШ № 9 відбувся майстер-клас для вихователів-методистів ЗДО м. Червонограда, Соснівки, смт. Гірник на тему «Творчість – запорука успіху педагогічного колективу».


Головне завдання для керівників закладів освіти — створити емоційний комфорт, забезпечити душевний спокій, моральну рівновагу. Необхідно бути усім толерантними, «озброїтися» компліментами, усмішками, сувенірами, записками з порадами чи побажаннями. До того ж добрі справи слід робити непомітно, так, щоб педагог, про якого піклуватиметеся, дійсно відчув свого покровителя не як колегу, а саме як Доброго Янгола.

Закус Галина Василівна, методист ІМЦО, наголосила, що в роботі з педагогами закладів дошкілля налаштовувати їх на творче вираження здібностей, презентацію перспективного досвіду, вміння приймати нестандартні рішення.

Лех Галина Йосипівна, завідувач бібліотеки ЧЗШ № 9 зачитала притчу про свічечку, провела майстер-клас з вихователями-методистами щодо виготовлення різдвяної свічечки, популяризувала книги дошкільного характеру. Благодійний майстер-клас був проведений на підтримку військовому госпіталю м. Маріуполя. Кошти на медичні препарати передано для українських воїнів.

Захід, проведений у бібліотеці дав змогу показати як зняти психологічне напруження педагогів, підтримати їх і спонукати до творчості. Під час нього колеги допомагали один одному, обмінювалися досвідом, відкривали в собі нові можливості.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi