• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Освітянська конференція до 100-річчя В.Сухомлинського в м.Червонограді

Освітянська конференція до 100-річчя В.Сухомлинського в м.Червонограді

2018-12-19

/Files/images/chzsh__1/До-100-Сухомлинського1.jpg Освітянська конференція до 100-річчя В.Сухомлинського в м.Червонограді

12 грудня у Червоноградській загальноосвітній школі №1 відбулася міська педагогічна конференція присвячена 100-річчю від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського.


«Вірте в талант і сили кожного учня». Ці слова Сухомлинського можна було б поставити епіграфом до усього його життя та творчості. Звичайну сільську школу він перетворив у справжню педагогічну лабораторію, де видобував скарби педагогічної мудрості. Надзвичайно скромна, цілеспрямована натура, незважаючи на знаменитість, трохи сором’язлива людина. Жила в ньому титанічна сила волі й духу, невичерпна енергія, воля бійця за справедливість, за долю освіти та виховання майбутнього.

Педагоги закладів загальної середньої та дошкільної освіти провели глибокий аналіз творчої спадщини великого педагога-гуманіста та зазначили, що його бачення розвитку та приорітетів навчання і виховання дітей повністю співзвучні з ключовими засадами Нової української школи. Понад 120 педагогічних працівників стали учасниками конференції, 10 з них виступили з доповідями.

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi