Міський семінар завідувачів бібліотек ЗЗСО м.Червонограда

2018-12-10

/Files/images/bbloteka_lteratura/нарада.jpg Міський семінар завідувачів бібліотек ЗЗСО м.Червонограда

06.12.2018 відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти на базі ЧЗШ №4 відбувся семінар завідувачів бібліотек ЗЗСО м.Червонограда, Соснівки, смт.Гірник на тему «Інноваційні методи поповнення та популяризації літератури в бібліотеках ЗЗСО».


Закус Галина Василівна, методист ІМЦО через презентацію «Нові бібліотечні послуги» розказала про інноваційні форми і методи роботи популяризації літератури, доступність інформації та повноцінне інформаційне обслуговування, формування нової читацької аудиторії, яке здійснюється через електронну пошту, чат, телефоном або за допомогою скайпу. Запропонувала бібліотечним працівникам шкіл впроваджувати нові послуги, такі як інтернет-огляд, віртуальна подорож, інтернет-мандрівка, онлайн-подорож, слайд-зустріч, відеоекскурс з різних тем. Провела майстер-клас з учасниками семінару щодо виготовлення антибуків та соціальної сторінки у фейсбуці для В. О. Сухомлинського.

Поділилися досвідом роботи Лех Галина Йосипівна, завідувач бібліотеки ЧЗШ №9 з теми «Програмно-проектна діяльність бібліотеки ЧЗШ №9». Вона презентувала діяльність бібліотеки у трьох класах програм: мегапроекти, мультипроекти, монопроекти. Галина Йосипівна (ЧЗШ №9) провела майстер-клас щодо виготовлення різдвяної свічечки.

Відкритий бібліотечний урок «Хай світом править добро» до В.Сухомлинського провела з учнями 4 класу Хомин Галина Іванівна, завідувач бібліотеки ЧЗШ №4. Вона презентувала свій досвід роботи з використання нетрадиційних форм та методів щодо поповнення та популяризації книжкового фонду шкільної бібліотеки.

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi