• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • День Збройних Сил України у Червоноградській загальноосвітній школі №12

День Збройних Сил України у Червоноградській загальноосвітній школі №12

2018-12-07

/Files/images/chzsh12/День-Збройних-Сил4.jpg День Збройних Сил України у Червоноградській загальноосвітній школі №12

06.12.2018 у День Збройних Сил України, у ЧЗШ №12 було проведено ряд заходів, метою яких стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник».


Учні 3–А класу спільно з батьками та класним керівником Запісоцькою Надією Богданівною готували вареники та зібрали солодощі для воїнів, які виконують бойові завдання в ООС.

Вчитель образотворчого мистецтва Гудим Лілія Сергіївна разом з учнями виготовили оберегидля наших захисників. З усією щирістю дитячої душі бажали захисникам України благополуччя і сил, здоров’я і щастя, мужності та відваги.

Педагогом-організатором Вольською Тетяною Вікторівною та вчителем фізкультури Уханською Оксаною Євгеніївною були проведені спортивні змагання, в яких взяли участь учні 4–В класу. Змагання пройшли весело та цікаво. Команди стали переможцями в певних номінаціях.

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi