• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Семінар інструкторів фізичної культури закладів дошкільної освіти м.Червонограда

Семінар інструкторів фізичної культури закладів дошкільної освіти м.Червонограда

2018-12-03

/Files/images/dnz/dnz__16/f1.jpg Семінар інструкторів фізичної культури закладів дошкільної освіти м.Червонограда

28 листопада 2018 року відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти на базі закладу дошкільної освіти №16 відбувся міський семінар інструкторів фізичної культури ЗДО м.Червонограда, Соснівки, смт. Гірник на тему «Скандинавська хода – ефективна здоров’язбережувальна технологія в освітньому процесі ЗДО».


Кравченко Наталя Іванівна, директор ЗДО №16, презентувала роботу закладу та підкреслила цінність роботи інструкторів з фізичної культури щодо здоров’язбережувального клімату в закладах дошкілля.

Лобай Ольга Миколаївна, вихователь-методист закладу, ознайомила з інноваційними технологіями в системі фізкультурно-оздоровчої системи та нетрадиційною методикою роботи з дошкільнятами Голуб Галини Василівни, інструктора фізичної культури.

Галина Василівна Голуб, фізінструктор закладу провела майстер-клас з інструкторами фізкультури закладів дошкільної освіти щодо використання спеціально розроблених палиць під час скандинавської ходи. Присутні на стадіоні мали змогу переконатися в ефективності використання скандинавської ходи для здоров’я.

Закус Галина Василівна, методист ІМЦО, підкреслила, що впровадження інтерактивних форм роботи в діяльність інструкторів з фізкультури ЗДО – це ефективний результат щодо покращення здоров’язбережувальної системи у ЗДО, а використання ігрових форм занять веде до підвищення творчого потенціалу дошкільнят та збереженню їх фізичного, етичного і соціального здоров'я.

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi