• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Конкурс «Людина починається з добра» у Червоноградській загальноосвітній школі І ст. №11

Конкурс «Людина починається з добра» у Червоноградській загальноосвітній школі І ст. №11

2018-11-27

/Files/images/chzsh__11/lpd2.jpg Конкурс «Людина починається з добра» у Червоноградській загальноосвітній школі І ст. №11

Сьогодення потребує не лише добрих справ, а й милосердя, чуйності, толерантності, співчуття. Саме такі якості намагаються виховувати в учнів школи наші педагоги.


Тому 13 листопада у Всесвітній день доброти для четвертокласників проведено конкурс «Людина починається з добра», який підготували педагог-організатор Прокопчук Марія Іванівна та завідувач бібліотеки Барнасюк Світлана Григорівна. Завдання були цікаві і мали пізнавальний характер. Учні із задоволенням розгадували кросворд, інсценізували твори В.О.Сухомлинського, декламували вірші, малювали ілюстрації до оповідань письменника, співали пісні про ввічливі слова і доброту.

Нелегкою була боротьба, адже всі старалися і намагалися перемогти. Переможці змагань були нагороджені грамотами. На завершення директор школи Красільчук Богдана Ярославівна звернулася до всіх присутніх зі словами про те, що добрі справи мають стати хорошою традицією, яку потрібно підтримувати і зробити кредом свого життя кожному громадянину нашої Батьківщини, ніколи не залишатися байдужими! Бути добрими і милосердними!

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi