• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Зустріч учнів Червоноградської загальноосвітньої школи І ст. №11 з Олександром Зімбою

Зустріч учнів Червоноградської загальноосвітньої школи І ст. №11 з Олександром Зімбою

2018-11-27

/Files/images/chzsh__11/zustri1.jpg Зустріч учнів Червоноградської загальноосвітньої школи І ст. №11 з Олександром Зімбою

9 листопада, в день української писемності та мови, учні 2-Б (вчитель Куровець Сніжана Валеріївна) і 2-В (вчитель Козловська Тетяна Ігорівна) класів ЧЗШ І ступеня № 11 мали незабутню зустріч з львівським дитячим письменником Олександром Зімбою – заслуженим тренером України з важкої атлетики, засновником видавництва «Вісім лапок» та автором серії казок «Веселі пригоди Бровка та Мурчика».


Під час зустрічі з другокласниками Олександр Зімба розповів про себе, про те, як він став дитячим автором. Письменництвом почав займатися усього чотири роки тому, а надихнули його до літературної праці власні онуки. Пес Бровко та котик Мурчик – реальні персонажі, за якими пан Олександр спостерігав і вирішив зробити героями своїх книжок, яких у нього уже 22. Годинна зустріч промайнула непомітно. Олександр Іванович зарядив усіх позитивом, радістю і бажанням змінювати себе. Діти та дорослі щиро дякували гостю за чудову зустріч.

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi