• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини, Анонси
  • Міський семінар вихователів-методистів закладів дошкільної освіти м.Червонограда, Соснівки та смт.Гірник

Міський семінар вихователів-методистів закладів дошкільної освіти м.Червонограда, Соснівки та смт.Гірник

2018-11-22

/Files/images/dnz/dnz__12/mswme12.jpg Міський семінар вихователів-методистів закладів дошкільної освіти м.Червонограда, Соснівки та смт.Гірник

На сучасному етапі розвитку системи освіти все більше уваги приділяється професійному розвитку й освіті педагогів. Перед вихователем-методистом закладу дошкілля стає питання - як зробити, щоб кожен педагог став активним, зацікавленим учасником роботи різноманітних форм професійних об’єднань?


15 листопада 2018 року на базі ЗДО №12 (відбувся практичний семінар вихователів-методистів ЗДО м. Червонограда, Соснівки, смт.Гірник на тему «Інтерактивні форми роботи з педагогами».

Стефанів Наталя Лонгвінівна, директор ЗДО №12, зустріла учасників семінару привітним та доброзичливим словом.

Закус Галина Василівна, методист ІМЦО, ознайомила вихователів-методистів ЗДО з новими інтерактивними формами роботи з педагогами, організація, проведення та розвиток яких ведуть до діалогового спілкування, взаємодії, взаєморозумінню та передбачають спільне рішення, прийняття найбільш значимих для кожного задач.

У роботі з педагогами надається перевага інтерактивним формам методичної роботи, зокрема психолого–педагогічним тренінгам, діловим іграм, вікторинам, ігровим вправам. Галина Василівна провела майстер-клас «В.Сухомлинський у сучасному світі» та показала як за допомогою антибуків створити доброзичливу атмосферу заходу.

Щодо впровадження майстер-класу, як одну з інтерактивних форм роботи в ЗДО №12 презентувала Сокіл Наталя Зіновіївна, вихователь-методист закладу №12.

Майстер-клас «Технологія виготовлення виробів у техніці стрінг-арт на заняттях з художньої праці з дошкільниками» ознайомила та провела Мороз Світлана Михайлівна, вихователь закладу №12.

Всі учасники були задіяні до процессу пізнання, обговорення, обміну думками та впровадження майстер-класів у роботу з педагогами, дошкільниками.

Семінар відбувся відповідно до плану роботи інформаційно-методичного центру освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi